• Wąż metalowy wielokątny typ B fi 20

Wąż metalowy typ B1 0,2 fi 20 z uszczelnieniem z silikonu do + 300oC. Wąż stalowy typ B1 0,2, dn 20 do przenoszenia gorącego i zimnego powietrza, odciągu spalin i dymu spawalniczego. Przewód stalowy Typ B1 0,2 fi 20 stosowany w transporcie pyłu, wiórów drewnianych i metalowych, granulatu, zboża itd. Wąż elastyczny metalowy B1 0,2 DN 20 stosowany do odkurzaczy piekarniczych i odkurzaczy kominkowych. Wąż metalowy zwijany typ B1 0,2 fi 20 mm używany przy obróbce drewna i metalu, przemyśle tekstylnym, chemii i budowie pojazdów. Peszel metalowy typ B1 0,2 DN 20 jako wąż osłonowy dla przewodów hydraulicznych, węży z tworzyw sztucznych i kabli.

89.06
mb Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-5 dni
Cena przesyłki 35
Odbiór osobisty w sklepie 0
Wysyłka 22
Wysyłka za pobraniem 30
Rury 2m 35
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg

Zamówienie tel. 721-947-822 8:00-18:00

Zostaw telefon
CHARAKTERYSTYKA:
 
Zgodny z TRBS 2153,
spełnia wymogi dyrektywy ATEX,
przewód metalowy B1 0,2 fi 20 do 300 st.C,
wąż wyciągowy metalowy B1 0,2 dn 20 do 300 st.C, 
wąż nadmuchowy metalowy B 0,2 fi 20 do 300 st.C,
wąż odporne na ścieranie fi 20,
wąż do wysokich temperatur dn 20, 
wąż giętki 20 mm, wąż elastyczny 20 mm,
wąż wytrzymały na drgania 20 mm, 
bez zapachu.
 
Dane techniczne: 

Materiał ścianki: stal ocynkowana 0,2 mm + uszczelnienie silikon
Grubość profilu: 2,5 mm
Długości handlowe: standardowo od 1 do 15 mb, dla niektórych średnic po wcześniejszym uzgodnieniu do 20 mb
Kolor: stalowy
Odprowadzanie ładunków elektrostatycznych: poprzez uziemienie spirali
Klasa palności: niepalny
Odporność termiczna: + 300oC
Właściwości: temperaturo odporny, iskro odporny, elastyczny, bardzo trwałe wykonanie, odporny na uszkodzenia mechaniczne i gorące odpryski spawalnicze,
Zastosowanie: do odkurzaczy piekarniczych, do odkurzaczy kominkowych, do przesyłania pyłów, wiórów, trocin, granulatów, jako wąż osłonowy węży z tworzyw sztucznych i kabli, do odprowadzanie gorącego i zimnego powietrza, do odprowadzania spalin.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie